06 - 820 589 80

janneke@eigenwijzewerken.nl

ORGANISEREN

Structuur aanbrengen, orde in chaos creeren, abstracte doelen vertalen naar concrete taken; daar help ik je graag bij. Zodat je daarna zelf aan de slag kan met het bereiken van je (organisatie, team of persoonlijke) doelen.

Je bent al even van start met je eigen bedrijf. De eerste jaren was het hard werken, maar iedereen zette de schouders eronder en het werk kwam af. Links- of rechtsom. De laatste tijd merk je echter dat het lastiger wordt het werk goed te verdelen. Om iedereende de juiste dingen te laten doen. Naast de primaire werkzaamheden die de afgelopen jaren vooral nodig waren om klanten te werven en de producten en diensten te kunnen leveren, zijn er ook steeds vaker ondersteunende werkzaamheden nodig.

Iets van een beloningsbeleid zou handig zijn, hoe kom ik aan nieuwe mensen en hoe leid ik ze op? Op social media zijn we niet goed zichtbaar, hoe pak ik dat aan? Hoe krijg ik inzicht in hoe we er commercieel en financieel voor staan? Halen we onze doelen met de huidige koers? Wat kunnen we doen om bij te sturen?

Allemaal vragen waarvoor expertise nodig is die je niet in huis hebt en waarvoor je ook niet iemand kunt aannemen. Want daar is je bedrijf nog niet op berekend. Vaak is dat ook helemaal niet nodig. Zeker niet als je een keer een raamwerk hebt staan op deze vakgebieden zoals HR, Marketing, BI. Dan kan je ook de uitvoer daarvan vrij eenvoudig zelf met de al aanwezige mensen aan.

Zo’n raamwerk, de strategie en inrichting van zo’n vakgebied, kan ik voor je opzetten. Doordat ik uitga van jouw ondernemingsdoelen, de cultuur van jouw organisatie en andere al bestaande onderdelen, krijg je een op maat gemaakt geheel. Zodat je daadwerkelijk antwoord krijgt op de vraag "hoe pak ik dit aan?" en je ondertussen gewoon kunt doen waar jij goed in bent: de business runnen.