06 - 820 589 80

janneke@eigenwijzewerken.nl

persoonlijke & teamontwikkeling

Zit je al een tijdje vast in je functie?

Heb je het idee dat je meer zou kunnen?

Heb je geen idee wat je volgende stap zou moeten zijn?

Weet je niet hoe je verder moet komen in je carriere?

We weten dat persoonlijke ontwikkeling essentieel is voor groei in je carriere maar de waan van de dag krijgt vaak voorrang. Ook is het moeilijk om iemand te vinden die je echt kan helpen de antwoorden op bovenstaande vragen te verzinnen.

Met mijn methode van persoonlijke gesprekken en testen kan ik je de concrete informatie geven die je nodig hebt en kan ik je helpen jouw vervolgstappen en doelen te bepalen.

Coaching kan zowel individueel worden ingezet als voor een heel team. Het is ontzettend waardevol om elkaar in teamontwikkeltrajecten beter te leren kennen. Je leert ook hoe om te gaan met de verschillen en welke rollen er in je team ontbreken. Zodat je ondanks ieders kenmerkende karakter en eigen stijl van werken toch gezamenlijke resultaten boekt.

Bij Eigen Wijze Ontwikkeling trajecten kunnen verschillende instrumenten worden ingezet zoals Persoonlijke Profiel Analyse (PPA), GIA (leervermogen), TEIQ (emotionele intelligentie) en TeamAnalyse (inzicht in samenwerkingsdynamiek).

Investering in ontwikkeltrajecten

Intakegesprek

In dit gesprek maken we kennis en verkennen we waar je mee aan de slag wilt. Ik ga na of ik je daar bij kan helpen. Zo ja, dan stel ik een traject voor, waarin we samen de doelstelling, het aantal sessies en de in te zetten instrumenten afstemmen.

Na het intakegesprek en mijn voorstel ben je geheel vrij te kiezen om wel of niet te investeren in een Eigen Wijze Ontwikkeltraject. Je zit dus nergens aan vast!

Voorbeelden van ontwikkeltrajecten

Basis

PPA Persoonlijke Profiel Analyse inclusief uitgebreide terugkoppeling

Jouw doelen verder verkennen en scherp krijgen. Tussen de sessies door krijg je huiswerkopdrachten, zodat je een stok achter de deur hebt om aan de slag te gaan met de nieuwe inzichten.

In totaal 3 sessies van 1,5 uur in twee maanden tijd en een PPA-rapport Je hebt daarna inzicht in jouw voorkeursgedragsstijlen en wat daarvan de voor- en ook nadelen zijn in relatie tot jouw doelen. Je hebt ook nieuw gedrag geoefend.


Uitgebreid

De basis én extra sessies. Zodat je langer een stok achter de deur hebt om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling. En natuurlijk nog meer kennis en inzichten waar je mee aan de slag kan.

In totaal 6 sessies van 1,5 uur gedurende 5 maanden en een PPA-rapport. Je hebt net als bij de basis inzicht in jouw voorkeursgedragsstijlen en nog meer kunnen oefenen en reflecteren.


Additioneel
De PPA geeft je inzicht in je voorkeursgedragsstijlen. Inzicht in je leervermogen en emotionele intelligentie kan ook heel waardevol zijn. De GIA geeft inzicht in hoe snel je nieuwe zaken oppakt en met de TEIQ krijg je inzicht in emotie en hoe je omgaat met relaties.

Je krijgt bij zowel de PPA, de TEIQ als de GIA gedetailleerde rapporten waarmee je inzicht krijgt in jezelf.

De testen zijn geregistreerd bij de Britisch Psychological Society en gecontroleerd op technische criteria die zijn vastgesetld door de Europese Federatie van Psychologists' Associations

EIGEN WIJZE ONTWIKKELTRAJECTEN

Bovenstaand zijn voorbeelden van trajecten. Eigen Wijze zou Eigen Wijze niet zijn als je deze niet geheel op jouw wensen en behoeften zou kunnen afstemmen. Neem dus vooral contact op om deze bespreken, dan maken we er een traject van dat aansluit bij jou.